De ENIGE Day Trading Strategie die ik gebruik om $2000 per dag te verdienen
Doe de quiz en kijk of jij het in je hebt om trader te worden op: Join gratis de grootste trading community: …


17 Comments

 1. Ik ben nieuw bij cryptocurrencies en ik begrijp echt niet hoe ik goede winsten kan behalen door in cryptocurrencies te investeren. Kun je het mij laten zien? De juiste beleggingsaanpak om een goed rendement te behalen op investeringen in cryptocurrency?😊

 2. Ik zal je zo dankbaar zijn omdat je mijn hele leven hebt veranderd en ik zal over je naam blijven prediken, zodat de hele wereld hoort dat je me met slechts een kleine investering van enorme financiële schulden hebt gered. Dank u mevrouw CARITA BURIS.

 3. Zorg altijd voor een goede conceptvideo. Wat is de beste manier om te beginnen met beleggen/aandelen in cryptocurrencies en goede winsten te maken? Ik heb hier onderzoek naar gedaan.🤩🤩

 4. Wauw dit is wat ik zocht gelijk abonneren liken etc… mag ik vragen welkd website of app je gebruikt voor dat tekenen in grafieken? Zou je misschien een filmpje kunnen maken over pips en pippets en hoe je dat nou exact kan berekenen zsm als je een trade wilt kopen of verkopen dat je weet hoeveel je inlegt en als je een trade stopt dat je weet hoeveel je hebt uitbetaald. Misschien ook hoe je je stop lose en take profit insteld dat zou ik echr waarderen!!!❤❤❤

 5. Het kan erg frustrerend zijn om cryptocurrency als activa te hebben en er niet van te kunnen profiteren.
  Is dit het juiste moment om te investeren? Voordat ik tot de conclusie kom, denk ik dat je eerst de zaken moet bekijken

 6. Dank voor deze video. Wellicht kan je een video maken wat de termen/cijfers betekenen bij het plaatsen van de trade, dus bv. 'pips' enz. Dus waar krijg je mee te maken wnnr het plaatsen van een trade. Dank.

 7. Na het bekijken van deze video dacht ik erover om te investeren in Forex/Cryptocurrency, maar ik begrijp nog steeds niet hoe het echt werkt. Kan iemand mij begeleiden bij de juiste aanpak om te investeren en een goede winst te maken met investeringen in cryptocurrency?❓❓

 8. ik heb een vraag over een stuk want bij elke push naar beneden en omhoog zet je de richtings lijn aan de top maar bij eentje is dat niet zo hoe komt dat?

 9. Heel goed gezegd, je video's spreken voor zich en zijn begripvol… Ik vind het altijd leuk om te kijken en te leren.
  Mijn hele wereld is drastisch voorgoed veranderd sinds ik begon te investeren in de forexmarkt, met de hulp van een professionele handelsexpert ben ik in staat om mijn transacties veilig te stellen en een goed rendement te halen uit mijn geïnvesteerde kapitaal.
  Het lijdt geen twijfel dat het hebben van een professionele hulp de sleutel is tot succes en een lang leven op de lange termijn ∆✓.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*