CRYPTOCURRENCY TRADERS/BELEGGERS: Kijk dit vóór 14:30 VANDAAG! ⏰⏰
De CPI cijfers komen vandaag weer uit, ik verwacht enorm veel volatiliteit. Daarnaast geef ik je een indicatie van hoe lang de …


50 Comments

  1. Hey Corné, ik hoop dat jij deze vraag kan beantwoorden. Als ik in cryptocurrencies investeer zoals XRP, XLM, ADA etc. Waar investeer ik dan in? Ik leg dus elke week geld in op Bitvavo of Binance in die munten. Maar wat houd het in? Ik begrijp als de bedrijven groter worden of belangrijke partners binden successen op levert en de koers stijgt maar wat betekent dat voor mij? Heb ik door die aantallen aandelen of hoe werkt dit?

  2. Als ik echt oprecht en eerlijk moet zijn in mijn nederige mening, en natuurlijk zonder iemand te beledigen die een andere mening erop nahoudt dan die van mij, maar ook door vanuit een ander perspectief deze context te bekijken zonder iemand in dit geval te veroordelen of kijk op de situatie te bekritiseren, en dat te doen door objectief te zijn, en rekeninghoudend dat elke mening een mening is die geldt en er mag zijn, zonder dat het stuitend is, kan ik oprecht en met volle overtuiging zeggen dat ik helemaal vergeten ben wat ik wilde zeggen.

  3. Het voorspellen van een omkering van een trend is riskant, en erger nog, ik geloof dat er meer aan de hand is op deze aandelenmarkt dan we momenteel begrijpen. Wanneer mensen verliezen, streven ze er niet naar om hun gemiddelde te verhogen, maar dat kan alleen veranderen als je een persoonlijke handelsgids en signaalaanbieder hebt zoals die van Donovan Howard, wat me bijna 9,5 heeft opgeleverd op een 2 btc handelskapitaal over de laatste 3 wkn. Neem de verstandige beslissing. Markten fluctueren in cycli die van enkele dagen tot meerdere jaren kunnen duren. In het geval van B -TC is het moeilijk om een ​​bullish case te maken door simpelweg naar de grafieken te kijken.

  4. I figured AMC399C headed up in a big way. SCHIFF came out and declared that Bitcoin won't be going back to highs. Do the opposite of what that guy says.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*